Werkwijze

De werkwijze

Ieder mens loopt in het  leven bewust of onbewust, diepe of minder diepe, in meer of mindere mate, kwetsuren op. Deze kwetsuren dragen we de rest van ons leven met ons mee. Het is goed dit te onderzoeken en te kijken welke patronen, zelf- en wereldbeelden hieruit zijn ontstaan. Je hoeft niet diep in het verleden te duiken. We besteden er niet meer aandacht aan dan nodig is. Het gaat meer om duidelijk te krijgen hoe je nu met deze patronen om gaat.

Patronen en gewoontes gaan uiteindelijk vaak knellen. Ze belemmeren je om vrijuit te kunnen leven, maar we durven ze meestal niet los te laten, omdat we denken dat ze ons nog steeds beschermen. Coaching kan daar helderheid en inzicht in brengen.

Coaching

In de praktijk maak ik gebruik van non-duale coaching. We gaan hierbij op zoek naar wie jij ten diepste bent door middel van visualisaties, zelfonderzoek en meditatie. Je ontdekt dat volledig blijven bij wat er is, je uiteindelijk in het Nu brengt, want dat is de enige plek waarin iets kan veranderen.
Stapje voor stapje ben je steeds meer in staat om oude patronen, zelfbeelden en beperkende overtuigingen te doorzien en los te laten, waardoor jouw innerlijke wijsheid, liefde en geluk weer vrijuit kunnen stromen. Je maakt contact met je persoonlijke kwaliteiten die erop wachten een plaats te krijgen in je leven. Het bijzondere is dat werkelijk geluk te vinden is in onszelf, niet daarbuiten, zoals we vaak denken. Het komt vrij als we het contact weer kunnen herstellen met wie wij ten diepste zijn. En dat is heerlijk om te ervaren.

Stressreductie

Ben je meer geïnteresseerd in stressreductie, ook dan ben je van harte welkom. Dan is het werken met het HeartMath Stress Reductie Programma een prima optie. Ik heb er honderden mensen mee begeleid. Je bereikt met dit programma innerlijke rust, ontspanning en een betere gezondheid.

Daarnaast maak ik gebruik van alle opleidingen die ik heb gevolgd. We kijken naar wat het beste aansluit bij jouw vraag.

‘We dragen in ons de wonderen die we buiten ons zoeken’