Over mij

Graag stel ik mij voor

Hierbij wil ik me graag aan je voorstellen. Mijn naam is Greet Veneman-Blok. Ik ben geboren in 1960 in Hattemerbroek, een klein dorpje aan de rand van de Veluwe en woon nu met mijn echtgenoot in Vlissingen. Samen hebben we 4 kinderen. Als verpleegkundige heb ik leiding gegeven aan een afdeling cardiologie. Ook ben ik werkzaam geweest op een basisschool als docent levensbeschouwing, godsdiensten en geestelijke stromingen.

Sinds 2009 heb ik een eigen coaching praktijk. Hierin werk ik vanaf het begin met het HeartMath Stress Reductie Programma. Ik raakte geïntrigeerd door een artikel in het tijdschrift Ode en de slogan van HeartMath ‘A Change of Heart Changes Everything’. De wetenschap achter HeartMath spreekt me erg aan, evenals de effecten van het programma, innerlijke rust, balans en een betere gezondheid. Ik begeleid hiermee mensen individueel en heb ook groepstrainingen gegeven aan werknemers in de gezondheidzorg, het onderwijs en aan ongeveer 2000 politiemensen.

Zo lang ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd geweest in religie, spiritualiteit en de laatste jaren vooral in mystiek en bewustzijnsontwikkeling. Ik heb veel opleidingen en cursussen gevolgd op dat gebied, maar ik bleef het gevoel houden dat ik ergens nog iets miste. Groot was mijn vreugde dan ook toen ik de opleiding non-duale coaching en therapie tegenkwam van Art of Life. Hierin kwam alles samen wat ik geleerd heb, maar ook wat ik nog miste. Mijn hart stroomde over van dankbaarheid. De inzichten die ik hier heb opgedaan wil ik graag met je delen.

Wil je begeleiding op weg naar zelfinzicht, naar meer innerlijke vrede, liefde, inspiratie en creativiteit dan ben je van harte welkom voor het volgen van non-duale begeleiding.

Ben je meer geïnteresseerd in stressreductie, ook dan ben je van harte welkom. Dan is het werken met het HeartMath Stress Reductie Programma een prima optie.

Gevolgde opleidingen en cursussen

‘Spirituele begeleiding betekent de mensen ertoe te brengen achter hun ikstructuur te kijken’

- Willigis Jäger