Je Coach


Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Greet Veneman-Blok. Ik ben geboren in 1960 in Hattemerbroek, een klein dorpje aan de rand van de Veluwe en via mijn echtgenoot ben ik terechtgekomen in Vlissingen met zijn zee, strand en duinen. Ik heb als verpleegkundige leiding gegeven aan een afdeling cardiologie. Na de geboorte van onze vier kinderen besloot ik van richting te veranderen, omdat ik in aanraking kwam met 'het Vernieuwende Denken'.

Eén van de uitgangspunten van 'het Vernieuwende Denken' is, dat gedachten creatief zijn en dat oplossingen voor problemen in je leven gezocht kunnen worden in de bereidheid tot verandering van je denken. En in het ontdekken van je eigen kwaliteiten. Deze filosofie vormt de basis van waaruit ik met enthousiasme en betrokkenheid werk in mijn praktijk. Het is bijzonder om te zien hoe mensen gaan stralen als ze hun eigen kracht weer ontdekken en daarmee problemen als uitdagingen kunnen zien. Het is mijn uitdaging om jou hierbij te begeleiden

Gevolgde opleidingen:

  • HeartMath Stress Reductie Programma en providers opleiding,
  • trainersopleiding in de filosofie van Louise Hay (Je kunt je leven helen),
  • 4 jarige HBO opleiding Intuïtieve ontwikkeling,
  • Emotional Freedom Techniques,
  • basis cursus Geweldloze Communicatie,
  • opleiding tot kanjertrainster (een sociaal emotionele vaardigheidstraining voor kinderen),
  • workshops Byron Katie.

In mijn eigen praktijk maak ik gebruik van al deze mogelijkheden om je optimaal te kunnen begeleiden.

Daarnaast werk ik nog een dag in de week als leerkracht levensbeschouwing op een basisschool en geef ik aan kinderen kanjertraining.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BHET, waardoor een deel van mijn behandelingen door een groot aantal zorgverzekeraars wordt vergoed.

“Wees zelf de verandering,
die je in de wereld wilt zien” (Gandhi)